Hotel Art

Hotel Art je hotel s četiri zvjezdice! Na svega 800 m udaljenosti od Trga Ivane Brlić-Mažuranić, popularnog brodskog Korza, Hotel Art je idealno mjesto za uživanje u vrhunskom smještaju, hrani i wellnessu!
Moderno opremljene sobe zadovoljit će baš svakog gosta! Hotel se sastoji od 37 soba, a sve sobe su opremljene sefom, minibarom, WiFi-em te klimom! Uz prethodnu najavu i nadoplatu, na vaš odmor možete povesti i četveronožnog člana obitelji!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Price 499.00 - 690,00 Kn Night

Classic soba

...
Price 550.00 - 750,00 Kn Night

Premium soba

...
Price 590.00 - 790,00 Kn Night

Studio apartman

...

Dodatna ponuda

  • Restorani
  • Wellnes centar
  • Kongresni centar
Awesome Image

Restorani

U restoranima Hotela Art doživjet ćete pravu umjetnost uživanja u hrani! Vrhunski tim kuhara će vas oduševiti s raznim specijalitetima!

Možete birati između tradicionalnih jela i iznimne moderne kuhinje koja će ostaviti odličan dojam na vaše nepce!
Pogledajte detaljnije...

Awesome Image

Wellnes centar

Trebate li odmor nakon napornog radnog dana? Tijelo Vam je napeto, bolno i zdravlje Vam je narušeno? Želite se pripremiti i opustiti za sutrašnji poslovni sastanak? Održavate dobru formu i kondiciju? Ili jednostavno želite tretman za njegu i ljepotu?

U našem ćete wellness centru zasigurno pronaći ponudu po svojoj mjeri, te postići fizičku i psihičku ravnotežu.
Pogledajte detaljnije...

Awesome Image

Kongresni centar

Moderan i multifunkcionalan prostor, odvojen od ostalih hotelskih sadržaja i gostiju idealno je mjesto za održavanje svih vrsta seminara, konferencija, radionica i ostalih poslovnih događaja.

Kako bi u potpunosti zaokružili ponudu kongresnog centra u prostorijama ispred dvorane moguće je poslužiti coffee break, piće dobrodošlice ili po potrebi hladno-topli buffet.
Pogledajte detaljnije...

Guest Reviews

Your opinion is important to us to create better business vision.