O HOTELU

Hotel Art je hotel s četiri zvjezdice!

Na svega 800 m udaljenosti od Trga Ivane Brlić-Mažuranić, popularnog brodskog Korza, Hotel Art je idealno mjesto za uživanje u vrhunskom smještaju, hrani i wellnessu!

Iznimna prometna lokacija se očituje i kroz povezanost s najvažnijom prometnicom Zagreb-Lipovac, pa je stoga Hotel Art omiljena stanica za predah nakon putovanja!

Uz odličnu prometnu povezanost, grad Slavonski Brod se može pohvatiit i značajkama pograničnog grada sa Bosnom i Hercegovinom, blizinom granice sa Srbijom te oldičnom teriotrijalnom povezanošću između četiri glavna grada – Zagreb, Budimpešta, Beograd i Sarajevo!

Moderno opremljene sobe zadovoljit će baš svakog gosta! Hotel se sastoji od 37 soba, a sve sobe su opremljene sefom, minibarom, WiFi-em te klimom! Uz prethodnu najavu i nadoplatu, na vaš odmor možete povesti i četveronožnog člana obitelji!

Uz dva restorana (prizemlje i 5. kat hotela) hotel se može pohvaliti i wellness centrom koji je za sve goste hotela besplatan (uz prethodnu rezervaciju). Wellness centar sadržava finsku saunu, hidromasažni bazen te masažni krevet.

Hotel Art je idealno mjesto i za sve poslovne događaje koje možete organizirati u našim kongresnim dvoranama. Kongresna dvorana može ugostiti i do 90 posjetitelja (kino postav), a u manjoj Gajevoj dvorani moguće je ugostiti i do 25 osoba (kino postav).

Naše osoblje će učiniti hotel mjestom u kojem ćete doživjeti umjetnost uživanja!

Hotel Art - umjetnost uživanja!

Dodatna ponuda

  • Restorani
  • Wellnes centar
  • Kongresni centar
Awesome Image

Restorani

U restoranima Hotela Art doživjet ćete pravu umjetnost uživanja u hrani! Vrhunski tim kuhara će vas oduševiti s raznim specijalitetima!

Možete birati između tradicionalnih jela i iznimne moderne kuhinje koja će ostaviti odličan dojam na vaše nepce!
Pogledajte detaljnije...

Awesome Image

Wellnes centar

Trebate li odmor nakon napornog radnog dana? Tijelo Vam je napeto, bolno i zdravlje Vam je narušeno? Želite se pripremiti i opustiti za sutrašnji poslovni sastanak? Održavate dobru formu i kondiciju? Ili jednostavno želite tretman za njegu i ljepotu?

U našem ćete wellness centru zasigurno pronaći ponudu po svojoj mjeri, te postići fizičku i psihičku ravnotežu.
Pogledajte detaljnije...

Awesome Image

Kongresni centar

Moderan i multifunkcionalan prostor, odvojen od ostalih hotelskih sadržaja i gostiju idealno je mjesto za održavanje svih vrsta seminara, konferencija, radionica i ostalih poslovnih događaja.

Kako bi u potpunosti zaokružili ponudu kongresnog centra u prostorijama ispred dvorane moguće je poslužiti coffee break, piće dobrodošlice ili po potrebi hladno-topli buffet.
Pogledajte detaljnije...

0
Soba
0
Zaposlenik
0
Različitih usluga
0
Booking ocjena

Što korisnici misle o nama?

Vaše mišljenje nam je važno i kreira našu viziju poslovanja.