Restoran Zrinski kreiran je kao svojevrsna poveznica, mjesto susreta naših hotelskih gostiju i domaćih ljudi. Mjesto gdje će se uz slastan zalogaj ispreplesti naše lokalne priče s onima iz svijeta koje nam donose naši gosti.

Poznato je da hrana spaja različite karaktere, različite kulture i ruši jezične barijere. Stoga vrata našeg restorana otvaramo kako gostima hotela, tako i našim dragim Brođanima.

Restoran se nalazi u prizemlju hotela i osim kroz glavni hotelski ulaz u njega je moguće ući direktno s jedne od glavnih gradskih ulica. To otvara mogućnost našim gostima da dok uživaju u hrani uživo promatraju zbivanja u gradu. Osim doručka za goste hotela, restoran pruža a la carte uslugu.

U sklopu restorana nalazi se i caffe bar namijenjen svim ljubiteljima kave. Tijekom toplih proljetnih i ljetnih dana omiljeno mjesto naših gostiju je terasa ispred ulaza u hotel.

Zapravo je to jedna mala zelena oaza usred gradske vreve, koja je zbog svog ugođaja i izuzetno lijepog zelenila više puta proglašena za najljepšu terasu u gradu.