Ugodite svim svojim osjetilima i pronađite svoju oazu mira i ugode u wellness centru hotela Art.
Postignite harmoniju i prepustite se uživanju uz relaksirajuće boje, ugodne mirise, zvuk vode, opuštajuću glazbu i slasne i zdrave wellness zalogaje.

Trebate li odmor nakon napornog radnog dana? Tijelo Vam je napeto, bolno i zdravlje Vam je narušeno? Želite se pripremiti i opustiti za sutrašnji poslovni sastanak? Održavate dobru formu i kondiciju? Ili jednostavno želite tretman za njegu i ljepotu? U našem ćete wellness centru zasigurno pronaći ponudu po svojoj mjeri, te postići fizičku i psihičku ravnotežu.

Priuštite si zdrave i relaksirajuće trenutke odmora, okrijepe, meditacije, opuštanja i njege, te tako čuvajte svoje zdravlje, obnovite svoju energiju, postanite zadovoljno biće. Wellness je suvremeni model promocije zdravlja jer podržava životni stil koji razvija pozitivno zdravstveno ponašanje.

Iz mnoštva paketa koje smo pripremili, izaberite onaj koji će najbolje uskladiti Vašu dušu i tijelo, a ako ste neodlučni mi smo tu da Vam pomognemo u odabiru.


U prostoru wellness centra nalaze se:

– Bazen

– Sauna

– Relaxroom, prostor za masažu


Wellness predstavlja psihičku i fizičku ravnotežu i jedan veliki odmor od ludog naleta svakodnevnog života.

To je vrijeme za povezivanje s unutarnjom tišinom i mirom u sebi, a osim toga wellness ima brojne pogodne zdravstvene učinke.

U najvažnije zdravstvene učinke spadaju:
– hidroterapija – opušta mišiće i zglobove, djeluje na ublažavanje boli i popuštanje napetosti u čitavom tijelu

– poboljšanje cirkulacije i krvnog tlaka

– oslobađanje stresa

– pravilno aktiviranje metabolizma i sagorijevanje kalorija

– jačanje sistema termoregulacije

– efikasno pročišćavanje organizma – oslobađanje i izbacivanje toksina

– čišćenje kože

– dublji i opušteniji san

– psihološki efekti – kao rezultat ugodne atmosfere i topline postaje se krajnje opušten

Posebnu pažnju posvetili smo izradi paketa „za dvoje“. Zamijenite dosadnu klasiku izlazaka u kafiće i restorane i iznenadite voljenu osobu neuobičajenim izlaskom. Doživite svoj romantični bijeg bez određenog povoda ili proslavite Vama važnu godišnjicu uz mirisne svijeće, romantičnu atmosferu, slatke wellness zalogaje i šampanjac.


Želite prijatelje odvesti na opuštanje? Organizirate žensko druženje? Možda jednostavno želite s prijateljima u paru otići negdje? Paketi za 4 i više osoba su onda prava stvar za Vas. Ugodna  i bezbrižna druženja u wellness centru zadovoljit će muška i ženska osjetila, te opustiti i razveseliti svakoga.


Ako želite iznenaditi prijatelje, obitelj, poslovne partnere ili svoje bolje polovice u ponudi imamo poklon bonove koje možete kupiti na recepciji Hotela Art u bilo koje doba dana.

Poklon bon vrijedi 3 mjeseca od izdavanja.


Svima nam je potrebno jedno wellness iskustvo za ljepši i produktivniji život. Osim opuštanja i bezbrižnosti, tijelo se oporavlja i regenerira.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!