Zbog svog jedinstvenog prekrasnog pogleda na čitav grad Slavonski Brod, Vidikovac je postao prepoznatljivi znak hotela Art.

Interesantan je Brođanima jer do sada nisu imali mogućnost vidjeti iz takve perspektive grad, njegove ulice, svoju kuću, neko omiljeno mjesto…

Zanimljiv je i svim našim gostima jer dovoljan je samo jedan pogled s vrha pa da se stekne dojam o veličini grada, o tome što se gdje nalazi, kako najlakše stići do nekog mjesta.

Kombinacija ovog zaista impozantnog pogleda, i kvalitetne gastro ponude učinila je da ovaj restoran bude mjesto gdje rado dolaze sve generacije. U večernjim satima Vidikovac se pretvara u romantično mjesto, s kojeg možete gledati osvijetljeni grad i večerati uz svijeće.

Restoran Vidikovac idealan je za organizaciju poslovnog ručka – iznenadite svoje poslovne partnere I pokažite im što znači Umjetnost uživanja!

Kapacitet restorana je 120 mjesta što ga čini idealnim za organizaciju svih privatnih svečanosti, kao i za organizaciju proslava godišnjica mature, manjih svatova, domjenaka i sl.

Neka restoran Vidikovac postane i Vaše omiljeno mjesto opuštanja i zabave u društvu prijatelja ili voljene osobe.