Otvoren restoran Vidikovac - Hotel Art

Uz novootvoreni restoran Vidikovac, Hotel Art nastavlja primati grupe, organizirati razne proslave rođendana, vjenčanja, krstitke, primat poslovne grupe koje će nakon sastanaka u konferencijskoj dvorani imati priliku doručkovati, ručati, večerati – ovisno o ranije postignutom dogovoru. Gastro ponuda i kombinacija impozantnog pogleda na grad Slavonski Brood, učinili su da ovaj restoran bude mjesto gdje rado dolaze različite generacije.

Za sve kojima je jedna od najbitnijih sporednih stvari dobra jutarnja kava, Vidikovac je idealno mjesto za to. Uživajte u jutarnjem pogledu na grad koji se budi. Organizirajte poslovni ručak i iznenadite svoje poslovne partnere, jedinstvenim ambijentom dobrom hranom, pružite im nešto novo.

U večernjim satima Vidikovac se pretvara u romantično mjesto, s kojeg možete gledati osvijetljeni grad i večerati uz svijeće.

Kapacitet restorana je 140 mjesta što ga čini idealnim za organizaciju svih privatnih svečanosti, kao i za organizaciju proslava godišnjica mature, manjih svatova, domjenaka i sl. Posjetite nas vikendom , budite naši gosti u danima kada organiziramo tematske glazbene večeri, zaplešite na vrhu hotela.

Informacije o događanjima u restoranu Vidikovac, kao i rezervacije izvršite ovdje ili na recepciji hotela.